Terug naar klusoverzicht

Tuin en hekwerkklus Westplein

Westplein 1001, 3531 BM Utrecht
Zaterdag 11 maart 10:00 - 15:00 1 van de 25 Buitenklus
Aanmelden voor klus

Omschrijving

Met het sociale groenproject ‘Mobiele Tuinen, Halte Westplein’ wordt gewerkt aan een groene oase tussen het voorbijrazende verkeer. Er wordt getuinierd omdat het leuk is en omdat buurtbewoners vinden dat het kale verkeersplein wel wat kleur kan gebruiken. Het is alweer het 4e jaar op rij dat we deze klus aanbieden. Het wordt steeds mooier! Het paviljoen pOp op het Westplein wordt als uitvalsbasis voor het tuinieren gebruikt. Nog even en dan is het weer lente. Hulp is welkom voor het kluswerk aan de plantenbakken, het tuinwerk en het vernieuwen van de afrastering van wilgentenen. Ook wordt er gewerkt aan het opknappen van een kunstwerk. Naast de eenmalige hulp is het voor buurtbewoners mogelijk het komende seizoen een bak van 1 m2 te beheren. www.haltewestplein.nl

Resultaat

Seizoen klaar maken van de bakken. Repareren van de bakken. Hekwerk verstevigen met takken en schroeven. Tuin rond paviljoen en kunstwerk met oranje trechter opknappen. Lekker fris buiten aan de slag van 10 tot 15 uur.

Bijzonderheden

U kunt zich melden in het paviljoen midden op het Westplein. Adres is Westplein 1001. Zie ook www.paviljoenpop.nl. Kom in kluskleding, eventueel laarzen. Neem verder als het kan tuinhandschoenen mee. Voor een koffie, thee en een soepje wordt gezorgd.