FAQ Vrijwilligers

Hoe kan ik meedoen aan NLdoet?
Wilt u als vrijwilliger voor een dag(deel) de handen uit de mouwen steken, dan kunt u via de button 'klus zoeken' op de homepage een klus bij u in de buurt vinden. U kunt zoeken op postcode, plaats of gemeente. Zo krijgt u een compleet overzicht van alle klussen en activiteiten bij u in de buurt. Vervolgens meldt u zich bij de organisatie aan. U ontvangt daarna automatisch een mail bij welke klus en organisatie u zich heeft aangemeld. De klusaanbieders kijken uit naar uw komst!

Ik ga met een groep meedoen?
Als u met een groep (familie, vrienden, collega's, sportteam etc.) wilt meedoen dan meldt u zich aan als contactpersoon. U ontvangt de gegevens en bent aanspreekpunt voor de organisatie en uw groep.

Ik heb een bedrijf en wil graag ergens klussen, hoe vind ik een klus?
Kijk onder het tabblad 'Vrijwilligers' en zoek via 'plaats' 'gemeente' of 'postcode' naar klussen bij u in de buurt. Ook kunt u uw voorkeursdag opgeven en een klus voor 20 of meer personen. Zo verfijnt u de zoekopdracht. Wilt u eerst nog wat meer lezen over deelname aan NLdoet voor bedrijven? Kijk dan onder het menu 'Vrijwilligers' bij 'Meedoen als bedrijf'. Hier vindt u tips.

 

Terug naar alle FAQ's